Marktech Sweden AB

Förbrukningsvaror

Färgband

Marktech säljer originalfärgband från Zebra, TSC och Inkanto. Dessa färgband håller en hög kvalitet vilket medför ett mindre slitage på skrivarhuvudet. Vi kan även erbjuda prov-färgband så att ni kan kunna testa en optimal utskrift, kontakta oss gärna så sänder vi ett exemplar för utvärdering. Observera att det finns olika typer av färgband, de vanligaste grundkvaliteterna är Vax, Vax/Harts och Harts

  • Vax används till transportetiketter och normal märkning där man vill att texten ska klara solljus länge. Texten passar bäst för papper.
  • Vax /Harts  används när det inträffar nötning och fysisk påverkan av texten. Färgbandet sitter även fast på blanka material som exempelvis polypropen (termoplast).
  • Harts används för maskinskyltar där man utsätter texten för extrem miljö samt där man önskar många års läsbarhet på polyester och plaster

Se hur man hanterar ett färgband

Spela videoklipp

Standardetiketter

Vi har ett brett sortiment av standardetiketter vilket innebär kortare leveranstider och mindre lagerhållning. Etiketterna passar i dom flesta av marknadens etikettskrivare. Vi kan även hjälpa till med att kombinera rätt etikett, färgband och skrivare. Det är dessutom möjligt att få prover på standardmaterial tillsammans med utskrift vilket innebär att man kan se slutresultatet.

Vi kan erbjuda följande kategorier av  standardetiketter:

  • Termoetiketter
  • Termotransferetiketter
  • Transportetiketter
  • Handledsetiketter (s.k. Wristbands)
  • RFID – etiketter

Se hur etiketterna från Zebra tillverkas

Spela videoklipp

Bläckpatroner

Marktech har bläckpatroner till bläckstråleskrivare från Anser, EBS, Reiner och RN Mark samt bläckstrålefärg på flaska. Bläcket har hög kvalitet och passar för märkning av datum, streckkod, numrering m.m.

Bläcket finns i olika kvaliteter beroende på vilken ytan man ska skriva på. Observera att om man använder bläckpatroner så innebär det att man vid byte av patronerna även byter ut skrivhuvudet.

Se bläckmärkning med olika färger

Spela videoklipp

Tillbaka till översiktsmeny