Marktech Sweden AB

Automatisk märkning

Etikettdispensers

Marktech säljer etiketteringsmaskiner från Arca som är världsledande inom detta specialområde. De har ett komplett sortiment, allt från mindre maskiner för märkning av små produkter till märkning av pallar med A3 etiketter. Deras etikettdispensers kan även utrustas med flera typer av skrivare bland annat termotransferskrivare, laserskrivare och numera även 4-färgsskrivare.

Maskinerna är kompatibel med skrivare från väletablerade märken såsom Zebra, Sato och Epson som utan problem kan integreras med de olika modellerna. Arcas dispensermaskiner är dessutom anpassade för att kunna byggas in i befintliga tillverkningslinjer vilket underlättar installationen. Det finns även ett komplett sortiment av specialanpassade stativ att tillgå, ett exempel på detta är motorstyrda stativ m.m.

Se automatisk pallmärkning

Produkter från Arca

Spela videoklipp

Automatisk Bläckstrålemärkning

Vi är återförsäljare av Nermans bläckstråleskrivare. I sortimentet ingår bl.a. Anser och RN Mark. Bläckstrålemärkning är en effektiv och miljövänlig märkning som är speciellt fördelaktig vid märkning i höga hastigheter – kapaciteten uppgår till 300 m/minut. Enheterna är kompakta och driftsäkra samt kräver minimalt med underhåll. Bläcket kan levereras med engångspatroner eller trycksatta bläckbehållare beroende på behov.

Bläckstrålmärkning kan med fördel monteras in i befintliga tillverkningslinjer. Vi har även möjlighet att anpassa märkningen med speciallösningar såsom specialstativ för att justera placering av text etc.

För att kunna byggas in enheterna i befintliga tillverkningslinjer finns det även möjlighet att anpassa dessa med speciallösningar såsom specialstativ m.m.

Se automatisk bläckstrålemärkning på lådor

Produktblad

Spela videoklipp

Etiketteringsmaskiner

Vi är återförsäljare av Arcas kompletta etiketteringsmaskiner. I vårt sortiment finns allt från enklsa flaskmärkningar till avancerade maskiner med märkninga på 3 sidor. Arca har även avancerade förslutninglösningar med etiketter som är integrerade i maskinlösningen. 

Lösningarna bygger på Arcas standardiserade modulsystem som kan anpassas beroende på vad som ska märkas. Arca har även en stor erfarenhet av märkning av läkemedel och livsmedel vilket innebär en standardiserad dokumentation av maskinutförande och kvalitettssäkring. 

För utskrift och märkning på etikett eller direkt på produkt används termo, termotransfer och bläckstrålemärkning samt lasermärkning både på etikett och direkt på produkt.

Se en etiketteringsmaskin med fyrfärgsskrivare

Produktblad

Spela videoklipp

Tillbaka till översiktsmeny